Voorgerecht: (geserveerd met stokbrood en kruidenboter)
Vistrio: combinatie van hollandse garnalen gegrilde gamba`s en lauw warme kreeften dressing of Kalfsvlees salade: met basilicum, gemarineerd kalfsvlees en een dressing van balsamico azijn
Hoofdgerecht: (geserveerd met salade en frites)
Zeebaars: op de huid gegrild met een saffraan saus of Limousinrund: gebakken en geserveerd met een assortiment van verschillende bospaddenstoelen + € 5,00 of Eendenfantasie: krokant gegrild gecomplimenteerd met een saus van rode wijn en tijm
Nagerecht: Grand dessert
Graag willen wij de keuze van deze gerechten 5 werkdagen voor aanvang van uw event vernemen. Wij serveren dit keuzemenu voor groepen vanaf 20 tot 40 personen. Voor groepen groter dan 40 personen bieden wij walking dinners of buffetten aan. Hierboven genoemde gerechten zijn slechts een voorbeeld en de prijs is een indicatie. Wij zijn gaarne bereid om samen een definitieve keuze voor u te maken. Ook kunt u vooraf bijzondere dieetwensen aangeven waardoor wij een goed alternatief zullen serveren.